Välj en sida

Tjänster

Varför det är viktigt att tvätta din bil regelbundet

Som biltvättsproffs kan jag berätta att det är viktigt att tvätta din bil regelbundet. Inte bara för att det ser bättre ut, utan också för att det skyddar bilen och dess komponenter från skador som kan orsakas av smuts och föroreningar.

  • BILTVÄTT: 199 KR
  • Däcktvätt: 99 kr (alla fyra)
  • Rekond: Fr 3000

OBS, våra kunder från Borås som önskar byta däck skickar vi till Däckskiftarna i borås.

Utseende och hållbarhet

En ren bil ser naturligtvis mycket bättre ut än en smutsig bil. Att tvätta din bil regelbundet hjälper dig att hålla den i bra skick och behålla dess glans och lyster. Det är också enkelt att glömma bort att tvätta insidan av din bil, men detta är också viktigt för att hålla den i bra skick. Att regelbundet dammsuga och torka av ytor kan bidra till att minska slitage och behålla bilens interiör i bra skick.

Smuts och föroreningar kan skada bilens lack och rosta dess underrede. Genom att tvätta bilen regelbundet kan du ta bort dessa föroreningar och förhindra skador som kan påverka bilens hållbarhet på lång sikt. Det är viktigt att använda de rätta produkterna vid tvätt för att skydda bilens lack och undvika repor eller skador.

Säkerheten är A och O

Smuts och damm kan också påverka sikten genom vindrutan och begränsa förarens synfält. Genom att tvätta din bil regelbundet kan du undvika att smuts och damm byggs upp och påverkar sikten. Det är också viktigt att regelbundet byta ut vindrutetorkarna för att säkerställa att de fungerar korrekt.

Mer pengar tillbaka vid försäljning

En ren och välskött bil kan vara mer attraktiv för potentiella köpare vid en eventuell försäljning. Genom att tvätta och ta hand om din bil regelbundet kan du öka dess värde och attraktivitet för framtida köpare. En bil som är välunderhållen och ren kan signalera att den har varit i bra skick och att dess tidigare ägare har tagit hand om den.